Nieuwe opdrachten en dus omzet op afroep

100% garantie, geen omzet is je investering terug!

Ja, ik claim mijn plek tussen de 10 metselaars per provincie

Beste ondernemer,

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven welke mogelijkheden u biedt als bedrijf. Wees zo specifiek mogelijk, zo eerlijk mogelijk vooral bij het invullen van "over ons bedrijf". Uw offerte aanvragen worden handmatig gematcht met uw bedrijf om zo een optimale samenwerking te verkrijgen. 

 • Bonvarlet Groep - Hoogezand

  Al jaren sturen we onze omzet met deze offertes, werkt prima voor ons.
 • Dennis Laan - Grootebroek

  Wij wisselen regelmatig met de hoeveelheid aanvragen. Hierdoor hebben we mooi constant werk.
 • Martin Wemmenhove - Pesse

  Altijd goed te werken op deze offertes
 • Dolf Nieland - Fonteyn

  Mooie projecten gemaakt, goed te sparren met jullie mensen op kantoor.
 • Uitterdijk - Kollum

  Metselaar-offerte.nl levert ons standaard 10 aanvragen per maand. Zorgt voor een mooie constante omzetstroom.
 • Vlug & Oud BV - Noord Holland

  Je weet wat je betaalt, je weet wat je krijgt. Prettige mensen op kantoor.
keurmerkwebsite transparant
 • Klanten waarderen ons met 9.1
 • Maximaal 10 aanbieders per provincie + 6 grote steden
 • Alle offertes worden handmatig gecheckt
 • Nog ruimte in geheel Nederland en BelgiĆ«
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Wijzigen in aantallen offertes per maand altijd mogelijk
 • Vaste lage prijs per toegezonden offerte
 • Facturatie toegezonden afspraken per 2 weken

Hoe werkt het?

Vertel ons wat je kunt

Verstuur de offertes

Verzilver de deal !!

Waarom werken via Metselaar-offerte.nl

Als metselaar of erkend metselaarsbedrijf gruwel je soms van het werk dat collega Beun de Haas bij een klant heeft achtergelaten. Vandaar dat wij op deze site, en ook via onze andere offerte sites, alleen maar willen werken met erkende bedrijven. Natuurlijk gunnen we ook Beun zijn omzet, maar liever niet bij onze klanten. Wij zijn op zoek naar bedrijven die doen aan een erkenning, doen aan service, voor en na de klus. Ben jij zo'n metselaarsbedrijf, dan ben je bij ons van harte welkom.

Metselaar inhuren

Iedereen kan voor metselwerk een metselaar inhuren. Er zijn uiteenlopende redenen waarom onze klanten op zoek zijn naar een metselaar. Geen tijd, geen kunde, niet het juiste gereedschap enz. zijn allemaal hele legitieme redenen om een op zoek te gaan naar een metselaar. Een metselaar inhuren is echter voor veel mensen niet een dagelijkse bezigheid. Vandaar dat er sites zijn zoals metselaar-offerte.nl en metselbedrijf-metselbedrijven.nl om de keuze voor de consument wat te vergemakkelijken. Daarom vragen we wel van de bedrijven die zich bij ons aansluiten dat ze service gericht zijn. Speciaal omdat onze klanten geen ervaring hebben. Een beetje meedenken met de klant zou dus wel zo prettig zijn. En het vergroot natuurlijk de kans dat je de opdracht binnen kunt halen.

Meer offertes voor een metselaar

Vroeger was er altijd wel iemand in de kennissenkring die kon metselen of die iemand kende die dat wel kon. Maar laten we eerlijk zijn, de echte metselaar sterft langzaam uit. En toch willen we, met een steeds hogere levensstandaard, steeds mooier metselwerk. Hier wringt de schoen zoals je kunt begrijpen, wel opdrachten maar geen ervaren metselaars. Wij krijgen via onze offertesites en ondersteunende websites prachtige metselklussen binnen. Nu nog de juiste match maken. En dat is iets dat we handmatig doen. Gewoon kijken wie heeft welke specialiteit. Dus wanneer jij je aanmeldt als metselaar of metselbedrijf, vertel ons dan alsjeblieft zo specifiek mogelijk wat je wel en natuurlijk ook wat je niet kunt. Zo voorkomen we teleurstellingen aan beide kanten.

Ben je bijvoorbeeld heel goed met kalk-en-zandsteen, weet je de prachtigste dingen te maken, gemetselde trappen, een tuinmuur met bogen, schoonmetselwerk met een schouw erin of ben je beter in het plak-en-lijm werk, kun je goed overweg met grote gipsblokken ... laat het ons weten en wij zorgen voor het werk. Zo simpel kan het zijn.

Kosten van een Metselaar

De beste tip die wij je kunnen geven is: wees eerlijk en transparant. Is de laatste tijd een toverwoord, we weten het. Maar het is zoooo waar. Wij zien dat degenen die het meest transparant zijn in hun offertes, de meeste opdrachten binnenhalen. Wees specifiek, vertel wat je doet, wat het kost, waar je bijvoorbeeld een expert moet inhuren, wat je verdient aan je materiaal, of je je materiaal zelf meebrengt of dat de klant dit zelf mag bestellen om goedkoper uit te zijn, kortom alles eerlijk en transparant aangeven. Wat we dan zien is dat niet degene met de laagste prijs met de opdracht aan de haal gaat, maar degene die het meest transparant is. Let op: milieu neutraal bouwen of verbouwen wordt ook voor onze klanten een steeds belangrijker issue. Kortom, mogelijkheden op mooie opdrachten om te metselen bij ons genoeg. Voor een ervaren metselaart of metselbedrijf is er bij ons altijd plaats. Schrijf je nu in ... kost niets!!

Werken met offertes via metselaar-offerte.nl

Als je offertes van Metselaar-offerte.nl in je mailbox wilt ontvangen, aarzel dan niet het formulier in te vullen of te bellen voor meer informatie. Wij hanteren een vaste prijs en een vast aantal afnemers. Ook beperken we het aantal bedrijven dat in een bepaalde regio aan het werk is. Zo houden we iedereen tevreden. Onze klanten omdat we hen telkens 4 prachtige, transparante offertes kunnen aanbieden en jullie als metselbedrijven omdat we voldoende werk voor iedereen genereren.

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu