Wat doet Metselaar-Offerte.nl?

Metselaar-offerte.nl is onderdeel van Offerte.nu, een cluster van commerciële websites, allen erop gericht u als klant voordeel te verschaffen. Een groot deel van ons bedrijf houdt zich bezig met offertes. Via Metselaar-offerte.nl brengen wij consumenten in contact met veelzijdige en ervaren metselaars.

Het mes snijdt aan twee kanten

U wilt uw metselwerk, groot of klein gedaan hebben voor een scherpe prijs. Door offertes op te vragen bij verschillende leveranciers, filtert u op kwaliteit en prijs; dit kost tijd en geld.

Via Metselaar-offerte.nl krijgt u toegang tot echte metselaars en aannemers. Wanneer u het offerte formulier heeft ingevuld en verzonden, gaan 4 van deze bedrijven voor u aan het werk om een passende offerte te maken. 

Onze medewerkers

U vindt onze medewerkers in Groningen. Mannen en vrouwen die zich inzetten om alles goed te laten verlopen voor de honderden klanten die ons dagelijks weten te vinden via allerlei websites. Onze opdracht is tweeledig: u de beste offerte bezorgen en voor de bedrijven een stuk extra omzet te creëren. 

Hoe verdient Metselaar Offerte zijn geld?

Wanneer wij offerte aanvragen doorsturen naar bedrijven, ontvangen wij een klein bedrag van dit bedrijf. Alle bedrijven zijn bij ons gelijk, dat is een van de speerpunten waardoor veel bedrijven graag met ons werken. Het voordeel voor u is logisch, u betaalt niets voor onze service. U blij – bedrijven blij – wij blij, zo simpel is het.

Ontvang prijsopgaven van ervaren metselaars

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu